Veel gestelde Vragen!

Producten

Welke producten heeft Tusq.nl in zijn Assortiment:

Tusq.nl levert een breed assortiment aan woonartikelen. In ons assortiment vindt u laminaat, pvc, click pvc, lamelparket, salontafels, stoelen, eetkamertafels, fauteuils, topdekmatrassen. Tusq.nl onderscheid zich door haar zeer hoge service en lage prijzen.

Van welke merken is Tusq.nl Dealer

Tusq.nl is dealer van de volgende merken Krono Original, Quick Step, Mflor, Moduleo, Kronotex, Kronoswiss, Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor, Moduleo, Hamat, Grasrijk Kunstgras, Kunstgras, Jasno, Coral en Lega.  Verder verkoopt Tusq.nl grote partijen onder white label deze producten zijn vaak zeer interessant van kwaliteit en prijs.

Levert  Tusq.nl  zijn producten uit voorraad:

Tusq.nl levert de meeste producten uit voorraad en kan daardoor zeer snel leveren, mocht Tusq.nl het product niet op voorraad hebben dan kan het door zijn uitstekende condities met de leveranciers ervoor zorgen dat het product zeer snel bij je is.

Verzending en Retouren

Kan ik mijn producten laten bezorgen

Natuurlijk bezorgen wij u producten, Tusq.nl laat zijn producten bezorgen door ervaren transportbedrijven. Onze kleinere pakketten worden bezorgd door Post nl en DHL.

Wat kost het om producten te laten bezorgen

Bijna al onze producten worden gratis verzonden, bij een aantal producten wordt er een transportvergoeding gevraagd! Dit wordt voordat u het product gaat bestellen aangegeven. (uitgezonderd waddeneilanden)

Kan ik mijn product retourneren:

Voor al onze producten geldt de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Bevalt een product niet dan kunt u deze retour sturen. U betaalt dan alleen de retourkosten! Heeft u een product wat retour moet stuur dan een mail naar onze klantenservice klantenservice@tusq.nl of neem contact op met onze klantenservice onder nummer 0485-316806. Zij zullen u verder helpen en ervoor zorgen dat uw retourzending wordt geregeld!

Garantie

Krijg ik Garantie op mijn producten?

Natuurlijk krijgt u garantie op de door Tusq.nl geleverde producten. De duur verschilt  per productgroep, vaak is  de garantietermijn 5 jaar. Per product wordt in de omschrijving aangegeven hoelang de garantietermijn is. Bij de levering van u product krijgt u een aankoopbon dit is tevens u garantiebewijs.

Ik heb een klacht, wat nu?

Neem bij een klacht direct op met de klantenservice van Tusq.nl 0485-316806. Wij nemen u klacht direct in behandeling en zorgen dat er binnen 2 weken een onafhankelijke expert bij u is geweest. Deze zal de klacht beoordelen en daarna een bepalen wat een passende oplossing is.

Ik ben mijn aankoopnota kwijt, wat nu?

Geen probleem Tusq.nl heeft in zijn administratie een kopie van de aankoopnota.

Leggen van mijn producten

Kan ik mijn Laminaat, pvc, tapijt, vinyl of tapijt door Tusq.nl laten leggen?

Dit kan zeker, Tusq.nl legt door geheel Nederland zijn producten. U kunt hier een berekening voor laten maken in de productomschrijving. Mocht u hier nog vragen over dan kunt u natuurlijk ook bellen met onze klantenservice 0485-316806

Werkt Tusq.nl met gediplomeerde Stoffeerdeers?

Wij werken met een team van zeer ervaren stoffeerders die vakbekwaam u producten kunnen leggen, zij zorgen voor de optimale afwerking van u product.

Legt Tusq.nl door geheel Nederland

Ja, Tusq.nl legt door geheel Nederland, door onze samenwerking met verschillende stoffeerders zijn wij in staat om de wachttijden kort te houden

Als ik een klacht over het leggen heb, waar moet ik dan zijn voor de afhandeling

Bij klachten over het leggen moet u direct contact opnemen met de Tusq.nl klantenservice. De klantenservice zal u klacht in behandeling nemen en ervoor zorgen dat de klacht binnen 2 weken is afgehandeld

Showroom

Heeft Tusq.nl een showroom

Jazeker, Tusq.nl heeft een ruim opgezette showroom centraal gelegen aan de A73 nabij Nijmegen, Boxmeer en Venlo. In deze showroom kunt u alle producten die Tusq.nl verkoopt zien en voelen. Van alle producten zijn mooie stalen aanwezig die in de displays zitten van onze topmerken. Je vindt in onze showroom onder andere Laminaat van , Balterio Vitality, Krono Original en Lifestyle verder zijn er pvc vloeren van Mflor, Moduleo, Gerflor en Vivafloors ook is er uit voorraad leverbaar de topkwaliteit lamelparket vloeren vanTarkett. Je bent van harte welkom in onze showroom.

Wanneer is de showroom van Tusq.nl geopend

De showroom van Tusq.nl is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot en 17:00 verder is er de mogelijkheid om een afspraak te maken.

Wanneer kan ik de klantenservice van Tusq.nl bereiken

De klantenservice van Tusq.nl is bereikbaar van 8:00 tot 20:00 en van maandag tot en met zaterdag, mocht u ons toch niet kunnen bereiken dan laat een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Levertijden

De levertijden van onze producten worden bij elk product aangegeven. Voor de producten die worden verzonden met Postnl geldt vaak Voor 1700 besteld Morgen in huis Voor de producten die worden verzonden met onze transporteur GEFCO geldt over het algemeen 4 tot 5 werkdagen levertijd. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op onder nummer 0485-316806

 

 

webshop laten maken? Bluenotion